Sunday, March 18, 2012

Scarf Print Shirt and Bracelets

Sálmintás ing és karkötők
FASHION ›› Outfits  


Let's see our next challenge by Dany from Nany's Klozet: the "ARM CANDY"! If you don't know the expression: it covers the rich decoration of your wrist with bracelets or watch or whatever you want.  I also like the phrase of Man Repeller: the arm party :) this is so talkative, isn't it?

I thought it's a good possibility to show you this scarf print shirt with pattern of ropes and chains, which seems to be in trend for this spring and summer as well. The combination of pattern and colour had me a feeling of nautical style, at the same time something feminine elegant wear. So the idea came to make my arm party with gold, white and navy blue bracelets. Of course this gathering is not perfect for me without a cool nail polish, this time I chose a deep dark blue shade. And I could not leave this beautiful seagull ring out of party. :) After this abundance of patterns and structures I needed only to wear a simple dark blue jeans and copper brown accessories.

Lássuk a következő kihívást Dany-től, a Nany's Klozet bloggerétől: "ARM CANDY". Rövid kutatásom során nem találtam még rá magyar kifejezést, de ez tulajdonképpen azt a gazdag kar, illetve csukló díszítést takarja, ahol felvonultathatjuk a karkötőinket, vagy óráinkat, vagy akármit, amit szeretnénk. Van egy másik kifejezés is, melyet például a Man Repeller bloggere használ, és én talán jobban is szeretek: az "arm party", vagyis a karjaink mint egy parti helyszíne, ahol az ékszereink összejönnek egy kis bulira. Vagy valami ilyesmi, javítsatok ki ha rosszul értelmezem.

Úgy gondoltam, ez egy nagyszerű alkalom, hogy megmutassam ezt a sálmintás inget, kígyózó láncokkal és kötelekkel. Úgy tűnik idén tavasszal és nyáron divatban lesznek ezek a klasszikus sálakra emlékeztető anyagú ingek. A minta és a szín kombinálciója láttán nekem egyszerre ugrott be a tengerész stílus és egy nőies elegáns viselet. Tehát rögtön jött az ötlet, hogy az én kis kézi ékszer partimat arany, fehér és tengerészkék karkötőkből állítsam össze. Természetesen egy ilyen kompozíció nem teljes egy jó körömlakk nélkül, ezúttal egy mély sötétkékre esett a választásom. És nem hagyhattam ki a partiból ezt a szépséges sirályos gyűrűt sem. :) A minták és struktúrák ilyen bősége után már csak egy egyszerű sötétkék farmerre és némi rézbarna kiegészítőkre volt szükség.









2 megjegyzés:

Anonymous said...

Looooooove it! Your shirt is beyond beautiful, the colors and print are awesome! The arm party adds so much glamour to the look, and lyou shoes are so classy and chic! Happy to have found you via the challenge!

Cess O. <3 The Outfit Diaries

gipsy said...

espectacular

Post a Comment