Wednesday, June 6, 2012

Daily Shoes Week 20-22

Napi cipők 20-22.hét  
FASHION >> Topanka  

As I've mentioned it several times these weeks are not the "normal" ones, that is why I'm in time-lag with the shoes reports as well. Now I tried to reconstruct the wearings on last 3 weeks, although sometimes it was hard to do. Honestly we spent most of the days at home, we left the house only for a little shopping or visiting the doctor. I tried to work remotely but I had to go to the office for some days. Then last week we spent a little time in the hospital, too. Now, this week is for recovery but then ... I can hardly wait for next week :)

Ahogy már néhányszor említettem, az utóbbi hetek nem a szokványosak, ezért aztán fáziskésésben vagyok a cipős beszámolókkal is. Most próbáltam rekonstruálni az elmúlt 3 hetet, habár ez néha nem volt egyszerű. Az igazat megvallva a napok többségét otthon töltöttük, csak egy kis vásárlás erejéig hagytuk el a házat, vagy orvoshoz kellett menni. Próbáltam távmunkában dolgozni, de néhány nap a munkahelyre is be kellett ugrani. Aztán múlt héten még a kórházban is megfordultunk. Ez a hét még a felépülésé, de aztán ... alig várom már a jövő hetet :)

And now if you don't mind I would only link the pictures, without any comments, there is no need for overexplaining.

És most, ha nem bánjátok, csak minden komment nélkül belinkelném a képeket, nincs szükség a túlmagyarázásra.


WEEK 20 // 20.hét:





WEEK 21 // 21.hét:





WEEK 22 // 22.hét:




2 megjegyzés:

Gabriele Vilkonyte said...

Hello dear,
maybe you would like to follow each other's blogs with GFC or via bloglovin? or even both?

wolffashion.blogspot.com

have a nice day!
gV

Andrea said...

Hello Gabriele,

thanks for stopping by my blog. I follow you with pleasure: you have great snapshots of new collections and I like your style as well.

Bye,
Andrea

Post a Comment