Wednesday, October 31, 2012

Daily Shoes Week 42-43

Napi cipők 42-43. hét  
FASHION ›› Topanka  

It's time for a little shoe-usage report, the time just flies. Well, the problem of tights/socks have been solved by the weather in last two weeks since the lovely summer quickly turned to winter with it's minus degrees. I'd complain about the lack of some autumn weather, but who should I turn to? I really hope we'll get some nice days before we must force our feet into boots day by day.

Itt az idő egy kis cipőhasználatos riportra, az idő csak úgy repül. Nos, a zokni/harisnya problémát megoldotta az elmúlt két hét időjárása, ugyanis a kellemes nyárias napok gyorsan télibe fordultak, mínuszokkal, ahogy kell. Panaszkodnék az őszi időjárás hiányára, de ugyan kihez fordulhatnék? Tényleg remélem, hogy kapunk még a jóból, mielőtt nap mint nap csizmába kellene kényszerítenünk a lábainkat.

WEEK 42 // 42. hét:
Is was a quiet week, work on weekday and some gardening around the house in the weekend. Recently I've found these crazy sneakers worn on Sunday, guaranteed to put a smile on my face.

Ez egy igazán csendes hét volt, munkával a hétköznapokon, és némi szorgoskodással a ház körül a hétvégén. Nem olyan régen találtam rá erre a vidám sportcipőre, garantáltan mosolyt csal az arcomra.





WEEK 43 // 43. hét
This week has been started with a long weekend because of national holiday in Hungary, but we had only some rest at home and went for swimming. After that some workdays came, then a lazy weekend with shopping and some indoor program because of bad weather outside.

Ez a hét egy hosszú hétvégével kezdődött, ugyebár nemzeti ünnepünk okán, de mi főleg otthon pihentünk, meg úszni mentünk. Ezután néhány munkás nap következett, majd egy laza hétvége, egy kis vásárolgatással és más beltéri programokkal, ugyanis szörnyű volt az idő odakint.




0 megjegyzés:

Post a Comment